Τεσσάρα του Λεβαδειακού στην Τουρκία

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Λεβαδειακού στο δεύτερο φιλικό του επί τουρκικού εδάφους. Η ομάδα του Ανιγκό έκανε… πλάκα στην Αντάνα Ντερμισπόρ, την οποία διέλυσε με το εμφατικό 4-0, αφήνοντας «υποσχέσεις» για το μέλλον. Στο 15’ ο Καψάσκης κέρδισε πέναλτι, με τον Μπελγαζαουνί να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα. Δέκα […]

2 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Λεβαδειακού στο δεύτερο φιλικό του επί τουρκικού εδάφους.

Η ομάδα του Ανιγκό έκανε… πλάκα στην Αντάνα Ντερμισπόρ, την οποία διέλυσε με το εμφατικό 4-0, αφήνοντας «υποσχέσεις» για το μέλλον.

Στο 15’ ο Καψάσκης κέρδισε πέναλτι, με τον Μπελγαζαουνί να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ από την άσπρη βούλα. Δέκα λεπτά αργότερα, με κεφαλιά, ο Μάγκας χρίστηκε εξίσου σκόρερ, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στους Βοιωτούς.

Στο 65’, με νέο πέναλτι, ο Μπελγαζαουνί βρήκε ξανά δίχτυα, ενώ στο 75’ ο Ομπιόρα έβγαλε ωραία ασίστ στον Γιακουμάκη, ο οποίος αφότου πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμόρφωσε το τελικό 4-0, βάζοντας το… κερασάκι στη τούρτα.

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης (46′ Χατζηλάμπρος), Μάγκας, Αντιλέχου, Τριποτσέρης, Ομπιόρα, Μητρόπουλος, Μπελγκαζουανί, Καψάσκης, Γιακουμάκης, Γιουσούφ (46′ Τζαφάρ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024