Barilla RF: Feed your dreams με τον Federer

H συνεργασία της Barilla με τον παγκοσμίου φήμης τενίστα, Roger Federer, συνεχίζεται απρόσκοπτα. Η κολοσσός των ζυμαρικών δημιούργησε προσωποποιημένα προϊόντα με τα αρχικά RF, και το σύνθημα “Feed your dreams” τυπωμένα στις συσκευασίες. Ο Federer έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, σχολιάζοντας το γεγονός: “RF, η προσωποιημένη σειρά ζυμαρικών: έχει καλύτερη γεύση. Ευχαριστώ την […]

30 Αυγούστου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

H συνεργασία της Barilla με τον παγκοσμίου φήμης τενίστα, Roger Federer, συνεχίζεται απρόσκοπτα. Η κολοσσός των ζυμαρικών δημιούργησε προσωποποιημένα προϊόντα με τα αρχικά RF, και το σύνθημα “Feed your dreams” τυπωμένα στις συσκευασίες.

Ο Federer έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο facebook, σχολιάζοντας το γεγονός: “RF, η προσωποιημένη σειρά ζυμαρικών: έχει καλύτερη γεύση. Ευχαριστώ την Βarilla”.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Η συγκεκριμένη συνεργασία θα αποφέρει στον Federer περί τα 40 εκατ. δολάρια. “Eίμαι πολύ ευχαριστημένος, που βρίσκομαι στη συγκεκριμένη ομάδα και οικογένεια”, δήλωσε – μεταξύ άλλων – ο τενίστας.

Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Σημειώνεται ότι ο Federer, ο οποίος σήμερα είναι 35 ετών, είχε μείνει εκτός αγώνων για περίπου ένα εξάμηνο το 2016, όταν είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο. Ωστόσο, κατάφερε να επανέλθει και τον περασμένο Ιανουάριο κατέκτησε το 18ο Grand Slam στην καριέρα του, γεγονός, που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του παγκόσμιου τένις. Το γεγονός αυτό ήταν και ένας από τους λόγους, που ώθησε την Barilla, η οποία προσέγγισε τον παίκτη, με τη μεταξύ τους αρχική συμφωνία να κλείνει τον περασμένο Μάιο.

ΣΤΟ ΤΟP 5 ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Ο Federer, εκτός από την Barilla, έχει αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο διαφημίσεων και για άλλες εταιρείες υψηλού κύρους, όπως οι Nike, Mercedes-Benz, Rolex, Credit Suisse και Wilson. O Ελβετός βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου από διαφημίσεις και χορηγίες για το 2017, θέση που κατείχε και το 2016, με εκτιμώμενα ετήσια έσοδα, που ανέρχονται στα 64 εκατ. δολάρια. Προηγούνται ο Christiano Ronaldo, στην πρώτη θέση, με 93 εκατ. δολάρια, και ακολουθούν οι LeBron James, με 86,2 εκατ. δολάρια και ο Lionel Messi, με 80 εκατ. δολάρια στις θέσεις 2 και 3.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

30 Απριλίου 2024