Η Κύμη θα παίζει μπάσκετ στην ΕΡΤ

Συμφωνία της δημόσιας τηλεόρασης με 11 ομάδες της Basket League. Η ομάδα της Κύμης στη δεύτερη παρουσία της στη Basket League ευελπιστεί να παίζει σε γεμάτο γήπεδο, ωστόσο όσοι θα μένουν στο σπίτι και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε μέχρι την Κάνηθο, θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας της Εύβοιας (τουλάχιστον […]

21 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συμφωνία της δημόσιας τηλεόρασης με 11 ομάδες της Basket League.

Η ομάδα της Κύμης στη δεύτερη παρουσία της στη Basket League ευελπιστεί να παίζει σε γεμάτο γήπεδο, ωστόσο όσοι θα μένουν στο σπίτι και δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάνε μέχρι την Κάνηθο, θα μπορούν να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας της Εύβοιας (τουλάχιστον τα πιο σημαντικά) από τη δημόσια τηλεόραση.

Η ΕΡΤ εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα 11 ομάδων, πλην των τριών μεγάλων του κέντρου (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ), που συμφώνησαν με τον OTE TV.

Οι 11 ομάδες που συμφώνησαν με την ΕΡΤ -και θα βάλουν στα ταμεία τους ένα σημαντικό ποσό- είναι οι: ΠΑΟΚ, Γυμναστικός Λάρισας/Φάρος, Κολοσσός Ρόδου, Κόροιβος Αμαλιάδας, Γ.Σ. Κύμης, Λαύριο, Πανιώνιος, Προμηθέας Πατρών, Ρέθυμνο, Τρίκαλα και Αρης.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας η ΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΡΤ συμφώνησαν να έχουν συνεχή συνεργασία στις νέες προοπτικές που προσφέρονται για την προβολή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και του μπάσκετ γενικότερα, καθώς και στο παρελθόν η δημόσια ραδιοτηλεόραση είχε συμβάλει καθοριστικά στην εξάπλωση του αθλήματος σε πανελλαδικό επίπεδο. Με τη νέα συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ, η Basket League θα μπαίνει ξανά σε κάθε ελληνικό σπίτι μέσω της δημόσιας τηλεόρασης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Σεπτεμβρίου 2023