Νέα φυτεία με χασισόδεντρα στον Σπερχειό βρήκε η Ασφάλεια

Συνελήφθησαν δύο άτομα ως οι καλλιεργητές των δενδρυλλίων. Μία ακόμη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης στην κοιλάδα του Σπερχειού στη δυτική Φθιώτιδα, αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα στη Ροδωνιά και το Ζηλευτό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, την ώρα […]

12 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα ως οι καλλιεργητές των δενδρυλλίων.

Μία ακόμη φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης στην κοιλάδα του Σπερχειού στη δυτική Φθιώτιδα, αποκάλυψαν οι αστυνομικές αρχές και συγκεκριμένα σε περιοχή ανάμεσα στη Ροδωνιά και το Ζηλευτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, την ώρα που πήγαιναν να φροντίσουν την φυτεία τους. Στη συνέχεια εκριζώθηκαν 60 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μεταξύ 1,5 και 3 μέτρων!

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν και νομότυπη έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων σε Μεξιάτες και Καλύβια Λαμίας, χωρίς σημαντικά ευρήματα (θυμηθείτε την υπόθεση του 49χρονου Λαμιώτη που δεν… πήγαινε για ψάρεμα στον Σπερχειό!).

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Δεκεμβρίου 2023