Ο Δήμος Λοκρών πρόσφερε εθελοντική συμβουλευτική Ιατρική στους δημότες

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δωρεάν εθελοντική συμβουλευτική ιατρική για τους δημότες  στο Κέντρο Υγείας  Αταλάντης που διοργάνωσε την Κυριακή ο Δήμος Λοκρών. Την πρωτοβουλία του Δήμου Λοκρών στήριξαν με τη συμμετοχή τους 18 ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και δυο νοσηλεύτριες από το Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός». Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Αθηνών Δρ. […]

18 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δωρεάν εθελοντική συμβουλευτική ιατρική για τους δημότες  στο Κέντρο Υγείας  Αταλάντης που διοργάνωσε την Κυριακή ο Δήμος Λοκρών.

Την πρωτοβουλία του Δήμου Λοκρών στήριξαν με τη συμμετοχή τους 18 ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και δυο νοσηλεύτριες από το Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός». Αρχηγός της αποστολής ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Νούτσης .

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της αποστολής σε συνεργασία  με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αταλάντης και τη Δημοτική Αρχή  ολοκλήρωσε το σημαντικό αυτό έργο.

Συνολικά εξετάστηκαν 30 ασθενείς ανά ειδικότητα.

Ο Δήμος Λοκρών ευχαριστεί θερμά την ΑΧΕΠΑ , το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Α «Ο Ευαγγελισμός» , το προσωπικό του ΚΥ Αταλάντης , καθώς και τους δημότες  που επιβράβευσαν με την παρουσία τους την σημαντική αυτή δράση και υπόσχεται να συνεχίσει με αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαΐου 2024