Ο συνεργάτης του πρωθυπουργού, Ν. Καρανίκας πανηγυρίζει για την αποχώρηση της Eldorado

Με την ιδιαιτέρως επιθετική φράση «Στα τσακίδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά» ο Νίκος Καρανίκας, συνεργάτης και σύμβουλος του πρωθυπουργού, σχολίασε την απόφαση της El Dorado να σταματήσει η επένδυση στην χώρα μας. Πριν ακόμα υπάρξει επίσημη αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου, ο σύμβουλός του πρωθυπουργού, επέλεξε να πάρει θέση για το θέμα, […]

13 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με την ιδιαιτέρως επιθετική φράση «Στα τσακίδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά» ο Νίκος Καρανίκας, συνεργάτης και σύμβουλος του πρωθυπουργού, σχολίασε την απόφαση της El Dorado να σταματήσει η επένδυση στην χώρα μας.

Πριν ακόμα υπάρξει επίσημη αντίδραση από το Μέγαρο Μαξίμου, ο σύμβουλός του πρωθυπουργού, επέλεξε να πάρει θέση για το θέμα, κάνοντας λόγο για καταστροφή του δάσους και μόλυνση.

Αναλυτικά η ανάρτηση στο facebook:

«Η el dorado έκανε αυτό που μπορεί. Μόλυνση , καταστροφή του δάσους , διάλυση ανθρώπινων σχέσεων, εξαγορά συνειδήσεων. Η τοπική κοινωνία σήμερα πρέπει να βγει στον δρόμο. ..της αποχώρησης αυτής της εταιρίας και αυτου του “εργου” και να στηριξει της έξοδο της απο την χωρα μας, ώστε να γίνει πραγματικότητα η απειλή της. Στα τσακιδια el dorado και να μην στεριώσεις πουθενά».

Είπαμε: El Dorado επενδύσεων μας περιμένει, όπως μας ανακοίνωσε και ο πρωθυπουργός. Αλλά τι τον νοιάζει τον κάθε Καρανίκα – και δυστυχώς δεν είναι λίγοι – αφού τον πληρώνουμε αδρά εμείς οι ιδιώτες για να μας κοροϊδεύει κι από πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ