Πατούλης για τα αποθεματικά των Δήμων: Θέλουν να μας πάρουν και τα ασημικά

Πάρτε τα κατευθείαν από τις τράπεζες, μην μας κάνετε συνένοχους για την κατάντια είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Άστραψε και βρόντηξε για το θέμα των αποθεματικών των Δήμων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη. «Μολών λαβέ», επανέλαβε και […]

23 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Πάρτε τα κατευθείαν από τις τράπεζες, μην μας κάνετε συνένοχους για την κατάντια είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Άστραψε και βρόντηξε για το θέμα των αποθεματικών των Δήμων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη.

«Μολών λαβέ», επανέλαβε και συνέχισε: «Εάν θέλετε να πάρετε και τα «ασημικά» των Δήμων, δηλαδή τα τελευταία αποθεματικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για τις λειτουργίες, για τις μισθοδοσίες, για τα χρέη προς τρίτους, ελάτε και πάρτε τα κατευθείαν από τις τράπεζες, χωρίς την δική μας συγκατάθεση. Φτιάξτε μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, εξάλλου αυτό έχουμε συνηθίσει να το κάνουν κατευθείαν και πάρτε τα και μην μας κάνετε συμμέτοχους και συνένοχους για την κατάντια και των τοπικών κοινωνιών», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

14 Ιουλίου 2024