Σε δυσπρόσιτα σημεία δύο φωτιές σε εξέλιξη σε Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και Αριδαία

Δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές και παρουσιάζουν καλή εικόνα Δύο φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη το βράδυ της Πέμπτης στην Αριδαία Πέλλας και στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, όμως και τα δύο μέτωπα παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα. Στον Άγιο Κωνσταντίνο της Φθιώτιδας η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης, επίσης σε πολύ δύσβατο σημείο, όπου επιχειρεί πεζοπόρο τμήμα. […]

6 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές και παρουσιάζουν καλή εικόνα

Δύο φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη το βράδυ της Πέμπτης στην Αριδαία Πέλλας και στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, όμως και τα δύο μέτωπα παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο της Φθιώτιδας η φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης, επίσης σε πολύ δύσβατο σημείο, όπου επιχειρεί πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά ωστόσο περιορίστηκε άμεσα και αυτή την ώρα δεν έχει ενεργό μέτωπο. Στην περιοχή παραμένουν εννιά πυροσβεστικά οχήματα με 24 πυροσβέστες και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Στην Αριδαία η φωτιά είναι σε εξέλιξη σε δυσπρόσιτο σημείο κοντά στο πεδίο βολής. Λόγω της δυσκολίας πρόσβασης στο σημείο στην περιοχή παραμένουν για τη νύχτα δύο οχήματα με 4 πυροσβέστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

21 Σεπτεμβρίου 2023