Συνελήφθησαν ένας άντρας και μία γυναίκα για κατοχή ναρκωτικών και βεγγαλικών

Αναζητείται και ένας 35χρονος, προκειμένου να συλληφθεί, για την ίδια υπόθεση Το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου συνελήφθησαν στην Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, δύο Έλληνες και συγκεκριμένα ένας 46χρονος και μία 41χρονη, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και βεγγαλικών. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμα 33χρονος Έλληνας. Οι […]

2 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αναζητείται και ένας 35χρονος, προκειμένου να συλληφθεί, για την ίδια υπόθεση

Το πρωί της Πέμπτης 31 Αυγούστου συνελήφθησαν στην Ανατολική Φραγκίστα Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, δύο Έλληνες και συγκεκριμένα ένας 46χρονος και μία 41χρονη, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και βεγγαλικών.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας ακόμα 33χρονος Έλληνας. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για παράνομη δράση της παρέας και πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι τους.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οκτώ νάιλον συσκευασίες με υπολείμματα κάνναβης και 76 βεγγαλικά.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Σεπτεμβρίου 2023