Απορρίφθηκαν οι προσφυγές Χαλκίδας, Ιωνικού

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές των Χαλκίδας, Ιωνικού, από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Οι δύο ομάδες έκαναν προσφυγή, ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο στη Football league και να αντικαταστήσουν αυτές τους Αγροτικό Αστέρα και Ηρακλή που υποβιβάστηκαν στην τρίτη Εθνική. Αναλυτικά, η απόφαση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ […]

28 Σεπτεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές των Χαλκίδας, Ιωνικού, από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Οι δύο ομάδες έκαναν προσφυγή, ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο στη Football league και να αντικαταστήσουν αυτές τους Αγροτικό Αστέρα και Ηρακλή που υποβιβάστηκαν στην τρίτη Εθνική.

Αναλυτικά, η απόφαση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, την εξής απόφαση:

Να απορρίψει τις προσφυγές των σωματείων Χαλκίδα, Ιωνικός Νικαίας, κατά της υπ’ αριθμ. 3/11.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 13.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024