Αλβανίδα οικιακή βοηθός έκλεψε δεκάδες κοσμήματα από σπίτια

Η 39χρονη γυναίκα ξάφριζε τα σπίτια όπου εργαζόταν – Είχε συγκεντρώσει δεκάδες δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια και άλλα κοσμήματα Ένα μικρό… κοσμηματοπωλείο βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι μιας 39χρονης Αλβανίδας στην περιοχή της Χαλκίδας, όπου έκαναν έρευνα μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι είχε ξαφρίσει τα κοσμήματά της ενώ εργαζόταν στην κατοικία της ως οικιακή βοηθός! […]

7 Οκτωβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Η 39χρονη γυναίκα ξάφριζε τα σπίτια όπου εργαζόταν – Είχε συγκεντρώσει δεκάδες δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια και άλλα κοσμήματα

Ένα μικρό… κοσμηματοπωλείο βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι μιας 39χρονης Αλβανίδας στην περιοχή της Χαλκίδας, όπου έκαναν έρευνα μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι είχε ξαφρίσει τα κοσμήματά της ενώ εργαζόταν στην κατοικία της ως οικιακή βοηθός! Κι όπως φαίνεται, δεν ήταν το μόνο της θύμα!

Οι μυστηριώδεις εξαφανίσεις των τιμαλφών από το σπίτι της 63χρονης γυναίκας, έστρεψαν τις υποψίες στην οικιακή βοηθό και σύντομα αποδείχθηκε ότι είχε… μακριά χέρια! Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. προσημείωσαν ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και, όταν έκανε φτερά από το σπίτι, το μεσημέρι της Πέμπτης, ακινητοποίησαν την 39χρονη και το βρήκαν στην κατοχή της μαζί με πέντε σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι και ένα περιδέραιο που είχε μόλις «βουτήξει»!

Την προανάκριση ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι της Αλβανίδας. Μαζί με μετρητά ύψους 450 ευρώ που κατέσχεσαν, βρήκαν και πλήθος από δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες, περιδέραια, μενταγιόν, ρολόγια, ακόμη και χρυσές λίρες Αγγλίας!

Κάποια από αυτά προέρχονταν από το σπίτι της 63χρονης, η οποία τα αναγνώρισε και της αποδόθηκαν. Τα περισσότερα, όμως, δεν έχει εξακριβωθεί από πού τα είχε κλέψει η 39χρονη και τώρα ερευνάται σε ποια σπίτια είχε εργαστεί ως οικιακή βοηθός, καθώς ίσως οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν αντιληφθεί ότι τους ξάφριζε! Η Αλβανίδα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και της ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024