«Ράμπο» των Εσωτερικών Υποθέσεων στο Νοσοκομείο Λαμίας

Οι μυστικοί αστυνομικοί εδώ και μια εβδομάδα έχουν εγκατασταθεί στη Λαμία και κάνουν έρευνα στο νοσοκομείο. Κάτω από άκρα μυστικότητα είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες προανάκριση που διενεργούν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι ήρθαν από την Αθήνα με συγκεκριμένη αποστολή. Στο μικροσκόπιο των «Ράμπο» έχουν μπει αρχεία συνταγογραφήσεων, σφραγίδες, κινήσεις και βιβλιάρια […]

12 Οκτωβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Οι μυστικοί αστυνομικοί εδώ και μια εβδομάδα έχουν εγκατασταθεί στη Λαμία και κάνουν έρευνα στο νοσοκομείο.

Κάτω από άκρα μυστικότητα είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες προανάκριση που διενεργούν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι ήρθαν από την Αθήνα με συγκεκριμένη αποστολή.

Στο μικροσκόπιο των «Ράμπο» έχουν μπει αρχεία συνταγογραφήσεων, σφραγίδες, κινήσεις και βιβλιάρια ασθενών, καθώς επίσης και πανάκριβα ιατρικά υλικά που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν από ασθενείς που ποτέ δεν νοσηλεύτηκαν.

Οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων ανακρίνουν υπαλλήλους, στελέχη και γιατρούς, έχοντας συγκεντρώσει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία, ενώ υπάρχει πληροφορία ότι εντοπίστηκε και πλαστή σφραγίδα.

Δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη προανάκριση είναι η συνέχεια της υπόθεσης με τις «αμαρτωλές» συνταγογραφήσεις που ερευνούσε ο Εισαγγελέας Νικήτας Θεολογίτης για πανάκριβα ιατρικά επιθέματα, που δίνονταν σε ασθενείς, που φέρεται να μην τα είχαν ανάγκη, χρεώνοντας τα ασφαλιστικά τους ταμεία.

Για την μυστική έρευνα είναι ενημερωμένος μόνο ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο οποίος μέχρι στιγμής προσπαθεί να μην διαρρεύσει η υπόθεση μέχρι να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024