ΕΖΑ: Βραβείο Brand Extension Product

H Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία “Brand Extension, Product” για τη διεύρυνση του brand ζ εζα με την μπύρα Fine Lager στα Marketing Excellence Awards 2017. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ήταν υποψήφια στην κατηγορία “Building Powerful Brands”. Η διευθύντρια marketing της εταιρείας, Μαρία Παναγιωτοπούλου (φωτο), η οποία παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους […]

25 Νοεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

H Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία “Brand Extension, Product” για τη διεύρυνση του brand ζ εζα με την μπύρα Fine Lager στα Marketing Excellence Awards 2017.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ήταν υποψήφια στην κατηγορία “Building Powerful Brands”. Η διευθύντρια marketing της εταιρείας, Μαρία Παναγιωτοπούλου (φωτο), η οποία παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας, δήλωσε: “Αυτό το βραβείο πραγματικά ξεχειλίζει από αγάπη! Την αγάπη, με την οποία το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε το λανσάρισμα της ζ εζα Fine Lager.

Ένα βραβείο, που ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Όλες και όλους εμάς, που δημιουργήσαμε, με μεράκι και γνώση, μια μπύρα όπως πρέπει”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024