ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Η βελτίωση τη ποιότητας ζωής των κατοίκων της βόρ. Εύβοιας έχει σχέση και με τα έργα στο οδικό τμήμα Προκόπι-Ψαχνά. «Ένεση ζωής» τα ονομάζει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστα Μπακογιάννης. Τα κυριώτερα προβλήματα του Δήμου Καρπενησίου, η ενίσχυσή του με προσωπικό και η επιπλέον χρηματοδότηση. Για να γίνουν όμως αυτά χρειάζεται κατηγοριοποίηση των Δήμων από το […]

14 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Η βελτίωση τη ποιότητας ζωής των κατοίκων της βόρ. Εύβοιας έχει σχέση και με τα έργα στο οδικό τμήμα Προκόπι-Ψαχνά. «Ένεση ζωής» τα ονομάζει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστα Μπακογιάννης.
  • Τα κυριώτερα προβλήματα του Δήμου Καρπενησίου, η ενίσχυσή του με προσωπικό και η επιπλέον χρηματοδότηση. Για να γίνουν όμως αυτά χρειάζεται κατηγοριοποίηση των Δήμων από το αρμόδιο υπουργείο, τονίζει ο δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης.
  • Δύο συνδυασμοί στις εκλογές του Επιμελητηρίου της Φθιώτιδας, που θα πραγματοποιηθούν από Πέμπτη 14 έως Κυριακή 17 Δεκεμβρίου. Με κάλπες σε Αταλάντη, Στυλίδα, Μακρακώμη και Λαμία.
  • Πρόβλημα με τα ποσοστά επισκεψιμότητας στα τουριστικά κέντρα της Φωκίδας. Χρειάζεται από τους αρμόδιους παράγοντες: σχεδιασμός, εκθέσεις και συμφωνίες με τουριστικούς πράκτορες.
  • Ανακούφιση από τους πάντες στη Θήβα για τη διατήρηση του στρατοπέδου στην περιοχή. Επίσης και για το ΚΕΥΠ Λαμίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024