Περιμένουν γονείς και κάτοικοι του Πισσώνα αποτελέσματα

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πισσώνα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, Βαγγέλης Τρίκκας, γονείς και κάτοικοι είχαν συνάντηση  με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό, τους περιφερειακούς συμβούλους Δημήτρη Βουρδάνο, Γιώργο Κελαϊδίτη, τον δήμαρχο, Γιώργο Ψαθά και τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Μπουροδήμο. Για το ζήτημα που τους απασχολεί και αφορά στην υποβάθμιση του σχολείου τους που έγινε […]

21 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Πισσώνα του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, Βαγγέλης Τρίκκας, γονείς και κάτοικοι είχαν συνάντηση  με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό, τους περιφερειακούς συμβούλους Δημήτρη Βουρδάνο, Γιώργο Κελαϊδίτη, τον δήμαρχο, Γιώργο Ψαθά και τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Μπουροδήμο.

Για το ζήτημα που τους απασχολεί και αφορά στην υποβάθμιση του σχολείου τους που έγινε μέσα στη χρονιά και εντελώς ξαφνικά, χάνοντας δύο εκπαιδευτικούς, ο Αντιπεριφερειάρχης τους υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να ζητήσει συνάντηση με στελέχη του Υπουργείου Παιδείας, για να συζητηθεί το θέμα τους και να γίνουν ενέργειες να έρθουν δύο νέοι δάσκαλοι, μέχρι να τελειώσει η χρονιά, καθώς και κτιριακές βελτιώσεις στο σχολείο τους, είτε μέσα από μελέτη που μπορεί να γίνει για χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, είτε από χρήματα της Περιφέρειας.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της οδοποιίας στα τμήματα Αφράτι – Πισσώνα, ένα έργο που ολοκληρώνεται, και Πισσώνα – Τριάδα, έργο που ξεκινά άμεσα. Τα συγκεκριμένα τμήματα αφορούν διανοίξεις και ασφαλτοστρώσεις που θα διευκολύνουν σημαντικά τη μετακίνηση οδηγών και εμπορευμάτων στην περιοχή. Επίσης επεσήμαναν στον κ. Σπανό την ανάγκη συντήρησης των αγροτικών δρόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024