Τέλος στην αγωνία των συγγενών του καθώς βρέθηκε σώος ο κτηνοτρόφος που έψαχναν από την Τετάρτη

Για τη διάσωσή του επιστρατεύθηκε το ερπυστριοφόρο όχημα της 7ης ΕΜΑΚ, που προσέγγισε το χώρο όπου βρισκόταν καλά στην υγεία του Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 42χρονου κτηνοτρόφου από τα Μάρμαρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη (20/12) στα χιονισμένα Βαρδούσια κοντά στο χωριό Ανατολή. Μετά από αίτημα του ΑΤ […]

23 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Για τη διάσωσή του επιστρατεύθηκε το ερπυστριοφόρο όχημα της 7ης ΕΜΑΚ, που προσέγγισε το χώρο όπου βρισκόταν καλά στην υγεία του

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 42χρονου κτηνοτρόφου από τα Μάρμαρα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη (20/12) στα χιονισμένα Βαρδούσια κοντά στο χωριό Ανατολή.

Μετά από αίτημα του ΑΤ Σπερχειάδας πραγματοποίθηκε ολονύχτια επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μακρακώμης κατά τη διάρκεια της οποίας ο 42χρονος εντοπίστηκε στο ποιμνισοτάσιο του.

Για τη διάσωσή του επιστρατεύθηκε το ερπυστριοφόρο όχημα της 7ης ΕΜΑΚ, που προσέγγισε το χώρο όπου βρισκόταν καλά στην υγεία του ο κτηνοτρόφος.

Η επιχείρηση κράτησε αρκετές ώρες καθώς το ποιμνιοστάσιο βρίσκεται περίπου 5 χιλιόμετρα μετά τα Μάρμαρα προς την Ανατολή και αλλά δυο χιλιόμετρα μέσα στο δάσος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024