Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η πρώην γυναίκα του άτυχου Γερμανού στην Αρκίτσα

«Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος μπορεί να ήθελε το κακό του, και βρέθηκε νεκρός», o πρόεδρος του Δήμου Αρκίτσας Ληστεία μετά φόνου ή άγρια δολοφονία, είναι τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, για το θάνατο του άτυχου Γερμανού. Ο 56χρονος που είχε πάει για κυνήγι […]

11 Ιανουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

«Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος μπορεί να ήθελε το κακό του, και βρέθηκε νεκρός», o πρόεδρος του Δήμου Αρκίτσας

Ληστεία μετά φόνου ή άγρια δολοφονία, είναι τα ερωτήματα που καλείται να απαντήσει η αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, για το θάνατο του άτυχου Γερμανού. Ο 56χρονος που είχε πάει για κυνήγι βρέθηκε νεκρός  χθες το απόγευμα σε αγροτική τοποθεσία, ανάμεσα σε ελαιόδεντρα. Στο σώμα του βρέθηκαν τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα.

Η πρώην σύζυγός του η οποία τον αναζητούσε και δεν είχε προλάβει να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές της περιοχής, όπως η ίδια είπε αργότερα στους αστυνομικούς , μίλησε και ανέφερε: «Είμαι σε μια πολύ άσχημη ψυχολογικά κατάσταση αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να ξέρω τι πραγματικά έχει συμβεί. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι πεθαμένος  και δεν είναι πια κοντά μας».

Ο πρόεδρος του Δήμου Αρκίτσας, ο οποίος γνώριζε τον άτυχο, 56χρονο, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ο άνθρωπος ήταν  διαζευγμένος και έμενε μόνος του εδώ στον  οικισμό Κέρδο, είχε καταγωγή από τη Γερμανία, αλλά είχε σπίτι δικό του εδώ στον οικισμό. Με την πρώην σύζυγό του είχε πολύ καλές σχέσεις, η οποία έχει σοκαριστεί από το χαμό του πρώην άντρα της. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιος μπορεί να ήθελε το κακό του, και βρέθηκε νεκρός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024