Δεν πρόλαβε η κόρη να σώσει την μάνα

Μοιραία στάθηκε για μια γυναίκα η προσπάθειά της να περάσει από πλημμυρισμένο χείμαρρο προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της, που ήδη είχε παρασυρθεί. Η 59χρονη πήγαινε με την κόρη της στο μοναστήρι του Οσίου Δαυΐδ στη Βόρεια Εύβοια και κατάγονται από το χωριό Καμάρια Ιστιαίας. Το αυτοκίνητό τους ακινητοποιήθηκε μέσα στον χείμαρρο και οι δύο […]

24 Φεβρουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μοιραία στάθηκε για μια γυναίκα η προσπάθειά της να περάσει από πλημμυρισμένο χείμαρρο προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της, που ήδη είχε παρασυρθεί.

Η 59χρονη πήγαινε με την κόρη της στο μοναστήρι του Οσίου Δαυΐδ στη Βόρεια Εύβοια και κατάγονται από το χωριό Καμάρια Ιστιαίας.

Το αυτοκίνητό τους ακινητοποιήθηκε μέσα στον χείμαρρο και οι δύο γυναίκες κατέβηκαν από το όχημα. Πρώτα η κόρη περίπου 34χρονών, η οποία ήθελε να δει τι έχει συμβεί στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα όμως πληροφορίες, παραπάτησε και έπεσε μέσα στο ποτάμι. Η μητέρα βλέποντας αυτή την εικόνα, κατεβαίνει από το αμάξι και πέφτει και η ίδια μέσα σε αυτό. Κι ενώ η κόρη της πάλευε με τα νερά και κατάφερε να βγει, δυστυχώς η 59χρονη δεν τα κατάφερε. Τα νερά την οδήγησαν σε καταρράκτη βάθους 50 μέτρων και πνίγηκε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομία πυροσβεστική και ΕΚΑΒ ωστόσο κάνεις δεν ήταν σε θέση να τη βοηθήσει, καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Για το τραγικό περιστατικό κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Σημαντική ήταν και η βοήθεια πολιτών που έφτασαν από το κοντινό χωριό του Δρυμώνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024