Δηλώσεις Σίμου Κεδίκογλου για επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύει ο Σίμος Κεδίκογλου στη διήμερη περιοδεία που ξεκίνησε σήμερα στην Εύβοια  με πρώτες επισκέψεις σε Μαρμάρι, Κάρυστο, Στύρα, Κύμη, Αλιβέρι, Αμάρυνθο, Ερέτρια και Βασιλικό. «Στόχος μας, όπως τόνισε, ο Σίμος Κεδίκογλου, είναι εκτός από την παρουσίαση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας να  ακούσουμε και να καταγράψουμε τα […]

12 Φεβρουαρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύει ο Σίμος Κεδίκογλου στη διήμερη περιοδεία που ξεκίνησε σήμερα στην Εύβοια  με πρώτες επισκέψεις σε Μαρμάρι, Κάρυστο, Στύρα, Κύμη, Αλιβέρι, Αμάρυνθο, Ερέτρια και Βασιλικό.

«Στόχος μας, όπως τόνισε, ο Σίμος Κεδίκογλου, είναι εκτός από την παρουσίαση των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας να  ακούσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα των πολιτών, προκειμένου στη συνέχεια να εξειδικεύσουμε και να προσαρμόσουμε το Πρόγραμμά μας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες  του κάθε Νομού, για να μπορέσουμε να ξαναγεννήσουμε την ελπίδα στην πατρίδα μας».

Στο πλαίσιο της περιοδείας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σήμερα το πρωί στη ζυθοποιία στα Χάνια Αυλωναρίου και ακολούθως επίσκεψη στη Ναυτική Ακαδημία Κύμης.

Στις 9 το βράδυ έχει προγραμματιστεί συνάντηση με νέους ελεύθερους επαγγελματίες στη Χαλκίδα.

Αύριο Τρίτη, θα μεταβούν στα Ψαχνά, το Μαντούδι, την Ιστιαία και την Αιδηψό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024