Στους άριστους ο Δήμος Χαλκιδέων

Παγώνης:Το βραβείο ανήκει και στους συνεργάτες του, το προσωπικό του Δήμου και τους δημότες Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης απένειμε τα Σήματα Αριστείας Χρηστής Διακυβέρνησης σε 23 Δήμους της χώρας, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο  Εμπειρογνωσίας για […]

16 Μαρτίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Παγώνης:Το βραβείο ανήκει και στους συνεργάτες του, το προσωπικό του Δήμου και τους δημότες

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης απένειμε τα Σήματα Αριστείας Χρηστής Διακυβέρνησης σε 23 Δήμους της χώρας, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο  Εμπειρογνωσίας για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Τον Δήμο Χαλκιδέων εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης, ο οποίος τόνισε ότι το βραβείο ανήκει και στους συνεργάτες του, το προσωπικό του Δήμου και τους δημότες, υπογραμμίζοντας ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε ο Δήμος να φτάσει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024