Στις φυλακές Τρίπολης και Θήβας το ζευγάρι από τη Λέρο που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του

Στις φυλακές της Τρίπολης και της Θήβας θα μεταχθεί το ζευγάρι από τη Λέρο που κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τα παιδιά του. Την Παρασκευή το απόγευμα και με ομόφωνη απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και της τακτικής ανακρίτριας και οι δύο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 εναντίον τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις […]

2 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στις φυλακές της Τρίπολης και της Θήβας θα μεταχθεί το ζευγάρι από τη Λέρο που κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά τα παιδιά του.

Την Παρασκευή το απόγευμα και με ομόφωνη απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και της τακτικής ανακρίτριας και οι δύο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 εναντίον τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αποπλάνηση παιδιού, κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, για απλή συνέργεια κατ’ εξακολούθηση στην πράξη αυτή, για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Για την υπεράσπιση του ζευγαριού χρειάστηκε να διοριστούν συνήγοροι αφού κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση τους.

Στην κατάθεσή της η 47χρονη μητέρα φέρεται ότι ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις της, ενώ ο 52χρονος αρνήθηκε το γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης και υποστήριξε ότι έδειχνε στην κόρη του τη σεξουαλική πράξη ενώ δήλωσε πώς δεν αισθάνεται ψυχολογικά καλά και ζήτησε να τον δει ειδικός γιατρός.

Όσον αφορά στα παιδιά και όπως έγινε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού θα αναλάβει τη φροντίδα τους και θα τα φιλοξενήσει σε μία από τις δομές της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024