Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας

Αποκαταστάθηκε και εξελίσσεται πλέον κανονικά η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, που από τις 3 το μεσημέρι παρέμεινε κλειστή στο ρεύμα προς Λαμία στο 164ο χλμ., στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λόγω ανατροπής νταλίκας. Για περίπου επτά ώρες η ταλαιπωρία των οδηγών ήταν μεγάλη, αφού τα οχήματα διέσχιζαν το τμήμα Άγιος – Κωνσταντίνος – […]

12 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αποκαταστάθηκε και εξελίσσεται πλέον κανονικά η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας, που από τις 3 το μεσημέρι παρέμεινε κλειστή στο ρεύμα προς Λαμία στο 164ο χλμ., στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λόγω ανατροπής νταλίκας.

Για περίπου επτά ώρες η ταλαιπωρία των οδηγών ήταν μεγάλη, αφού τα οχήματα διέσχιζαν το τμήμα Άγιος – Κωνσταντίνος – Καμένα Βούρλα από παρακαμπτηρίους μετά την εκτροπή της κυκλοφορίας από την τροχαία.

Το ατύχημα συνέβη όταν ένα μεγάλο φορτηγό επικαθήμενο, που κινούνταν με κατεύθυνση προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα από Αθήνα προς Λαμία, όπου ανετράπη και έκλεισε κάθετα τον δρόμο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς απεφεύχθησαν τα χειρότερα, καθώς οι οδηγοί που ακολουθούσαν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έγκαιρα τα αυτοκίνητά τους, ενώ αυτοί που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα απέφυγαν τη σύγκρουση με την νταλίκα.

Τραυματίας είναι ο οδηγός του φορτηγού, βουλγάρικης υπηκοότητας, που απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους οδηγούς και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024