Ο «Μάκιστος» μας χάρισε μια όμορφη βραδιά

Μια απολαυστική βραδιά σ’ όσους μπόρεσαν να παρευρεθούν, λόγω χώρου, χάρισε ο Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου «Μάκιστος». Έδωσε Ικαριώτικο χρώμα στο 1ο Διεθνές ART FESTIVAL που διεξήχθη στην Χαλκίδα και απέδειξε την υψηλού επιπέδου χορευτική ικανότητα των μελών του. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της UNESCO, το Σάββατο 23 Ιουνίου στη Χαλκίδα με […]

25 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μια απολαυστική βραδιά σ’ όσους μπόρεσαν να παρευρεθούν, λόγω χώρου, χάρισε ο Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντουδίου «Μάκιστος». Έδωσε Ικαριώτικο χρώμα στο 1ο Διεθνές ART FESTIVAL που διεξήχθη στην Χαλκίδα και απέδειξε την υψηλού επιπέδου χορευτική ικανότητα των μελών του.

Η εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της UNESCO, το Σάββατο 23 Ιουνίου στη Χαλκίδα με την συμμετοχή πολλών συγκροτημάτων από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου LUCΥ, αντί για τον χώρο της παραλίας που αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Στο τέλος της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν οι χορευτικές ομάδες από καταξιωμένους καλλιτέχνες, καθώς και από τον πρόεδρο της UNESCO κ. Μαρωνίτη και την κα Λία Κομπορόζου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024