Στα χέρια της αστυνομίας σπείρα κλοπής μετάλλων στη Λαμία

Συνελήφθησαν, την Τρίτη το βράδυ στης Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τέσσερις άνδρες, ηλικίας 41, 35, 30 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, το απόγευμα οι συλληφθέντες, κινούμενοι με δύο αυτοκίνητα, πήγαν σε λατομεία της περιοχής που εκμεταλλεύεται εταιρεία και ακολούθως προέβησαν, από κοινού, στην αφαίρεση διαφόρων μεταλλικών αντικειμένων. […]

21 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθησαν, την Τρίτη το βράδυ στης Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τέσσερις άνδρες, ηλικίας 41, 35, 30 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, το απόγευμα οι συλληφθέντες, κινούμενοι με δύο αυτοκίνητα, πήγαν σε λατομεία της περιοχής που εκμεταλλεύεται εταιρεία και ακολούθως προέβησαν, από κοινού, στην αφαίρεση διαφόρων μεταλλικών αντικειμένων.

Μετά από άμεση κινητοποίηση περιπολούντων αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, τα αυτοκίνητα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ οι επιβαίνοντες σε αυτά συνελήφθησαν.

Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθη επίσης ιδιοκτήτης εταιρείας εκμετάλλευσης μετάλλων, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς μέσα στο χώρο της εταιρείας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ορισμένα από τα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024