ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Στο οδικό δίκτυο της ορεινής Φωκίδας αναφέρεται η ΕΛΑΣ, εξηγώντας γιατί τα μπλόκα της δεν αντελήφθησαν στο δρόμο Ναυπάκτου-Ιτέας, την επιστροφή Μπαρμπαρούση στην Αθήνα. Τρεις νεκροί γύπες, σπάνιου είδους, στ’ Άγραφα, από φόλες και υγρό φυτοφάρμακο κτηνοτρόφου. Στο 90% οι επιτυχίες των οδηγών, για τα διπλώματα στη Δ/νση Συγκοινωνιών Φθιώτιδας. «Το πάρτι σχόλασε» για το […]

20 Ιουνίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

  • Στο οδικό δίκτυο της ορεινής Φωκίδας αναφέρεται η ΕΛΑΣ, εξηγώντας γιατί τα μπλόκα της δεν αντελήφθησαν στο δρόμο Ναυπάκτου-Ιτέας, την επιστροφή Μπαρμπαρούση στην Αθήνα.
  • Τρεις νεκροί γύπες, σπάνιου είδους, στ’ Άγραφα, από φόλες και υγρό φυτοφάρμακο κτηνοτρόφου.
  • Στο 90% οι επιτυχίες των οδηγών, για τα διπλώματα στη Δ/νση Συγκοινωνιών Φθιώτιδας. «Το πάρτι σχόλασε» για το θέμα του κυκλώματος, η θέση του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και με μηδενική ανοχή του τελευταίου.
  • Απατεώνες έχουμε δει πολλούς, αλλά «ανώτερο στέλεχος της ΕΥΠ», που να λύνει προβλήματα επιδοτήσεων, ΔΕΗ κ.ά., πρώτη φορά στη Λιβαδειά.
  • Πρώτο μήνυμα θετικό, για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018 στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, με Πολιτιστική Κίνηση Μονοκαρυάς και Γιώργο Νταλάρα, στις 14 Ιουλίου, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, της έδρας του Δήμου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024