Παπουτσάνης: Τριπλή διάκριση στα βραβεία «Αιωνόβια Brands»

Συνολικά τρία μετάλλια έλαβε η Παπουτσάνης στα φετινά βραβεία, Αιωνόβια Brands – Τα Αγαπημένα Όλων μας, που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις εταιρείες και τα προϊόντα με συνεχή καταξίωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για 30 και περισσότερα χρόνια.  INFO ΜΕΤΑΛΛΙΑ Platinum: Πράσινο Σαπούνι ελαιολάδου (148 χρόνια ζωής) Silver: ΚΑΡΑΒΑΚΙ (67 χρόνια ζωής) Bronze: Κρεμοσάπουνα Natura, […]

12 Ιουλίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνολικά τρία μετάλλια έλαβε η Παπουτσάνης στα φετινά βραβεία, Αιωνόβια Brands – Τα Αγαπημένα Όλων μας, που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τις εταιρείες και τα προϊόντα με συνεχή καταξίωση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για 30 και περισσότερα χρόνια.

 INFO ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Platinum: Πράσινο Σαπούνι ελαιολάδου (148 χρόνια ζωής)

Silver: ΚΑΡΑΒΑΚΙ (67 χρόνια ζωής)

Bronze: Κρεμοσάπουνα Natura, με φυτικά ενυδατικά εκχυλίσματα και ουδέτερο PH (48 χρόνια ζωής)

Εκ μέρους της Παπουτσάνης, τα βραβεία παρέλαβαν ο Γεώργιος Δεφίγγος, Εμπορικός Διευθυντής της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ για το Πράσινο Σαπούνι Ελαιολάδου, η Χριστίνα Περγάμαλη, Senior Brand Manager για το ΚΑΡΑΒΑΚΙ, και ο Νίκος Αθανασόπουλος, National Account Manager για το Natura.

Ο Γιώργος Δεφίγγος, δήλωσε: “Η βράβευσή μας αποτελεί μία αναγνώριση για τα προϊόντα μας και μας δίνει τη δύναμη να προχωρήσουμε δυναμικά στο μέλλον”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024