Φυτεία με 42 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή του Αυλώνα

Φυτεία με 42 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Αυλώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα δενδρύλλια ύψους από 1,3 έως και 4,2 μέτρων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περίπου 100 τ.μ., μέσα σε πευκόφυτη περιμετρική βλάστηση και εκριζώθηκαν από τους […]

17 Αυγούστου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Φυτεία με 42 δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Αυλώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα δενδρύλλια ύψους από 1,3 έως και 4,2 μέτρων, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο περίπου 100 τ.μ., μέσα σε πευκόφυτη περιμετρική βλάστηση και εκριζώθηκαν από τους αστυνομικούς του Τ.Α. Θηβών, την Τρίτη το απόγευμα.

Από το σημείο της φυτείας, επιπλέον περισυλλέχθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, συνολικού βάρους 6 κιλών και 679 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την περιποίηση της φυτείας (τσουβάλια με λίπασμα, πλαστικά δοχεία κ.α.).

Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024