Σύλληψη τριών ενώ προσπαθούσαν να κλέψουν καλώδια από κλειστό εργοστάσιο στον Ελαιώνα

Σε βάρος ενός εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή 8 ετών Συνελήφθησαν το Σάββατο το απόγευμα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Θηβών και της Γ’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς που περιπολούσαν στην περιοχή, τρεις άνδρες, ηλικίας 39, 31 και 18 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν κλοπή καλωδίων χαλκού, από ανενεργό εργοστάσιο στην περιοχή του Ελαιώνα. Όπως προέκυψε, […]

28 Αυγούστου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σε βάρος ενός εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή 8 ετών

Συνελήφθησαν το Σάββατο το απόγευμα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Θηβών και της Γ’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς που περιπολούσαν στην περιοχή, τρεις άνδρες, ηλικίας 39, 31 και 18 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν κλοπή καλωδίων χαλκού, από ανενεργό εργοστάσιο στην περιοχή του Ελαιώνα.

Όπως προέκυψε, οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε η από 21-03-2018 Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, για κλοπή και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Απριλίου 2024