37χρονος προσπάθησε, με τη χρήση βίας, να αποσπάσει χρυσή αλυσίδα από 74χρονη σε δρόμο της Χαλκίδας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ένας 37χρονος, για απόπειρα ληστείας σε ηλικιωμένη. Ο 37χρονος, κινούμενος με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, στάθμευσε προσωρινά και προσέγγισε 74χρονη, η οποία βάδιζε σε δρόμο της πόλης. Ακολούθως προσπάθησε, με τη χρήση βίας, να αποσπάσει μία χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της […]

5 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ένας 37χρονος, για απόπειρα ληστείας σε ηλικιωμένη.

Ο 37χρονος, κινούμενος με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, στάθμευσε προσωρινά και προσέγγισε 74χρονη, η οποία βάδιζε σε δρόμο της πόλης.

Ακολούθως προσπάθησε, με τη χρήση βίας, να αποσπάσει μία χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό της ηλικιωμένης, πλην όμως αυτή προέβαλε αντίσταση και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να επιβιβαστεί στο όχημα και να τραπεί σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και συντονισμένες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν τον 37χρονο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024