7 χτυπήματα με δύο μαχαίρια

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό της 25χρονης μέσα στο σπίτι της φίλης της στη Λαμία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εικοσιπεντάχρονη είχε πλύνει το ένα από τα δύο παιδιά και στη συνέχεια θα το βοηθούσε στο διάβασμα. Το κορίτσι γκρίνιαζε, ο 38χρονος που βρισκόταν μέσα στο σπίτι θόλωσε […]

26 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό της 25χρονης μέσα στο σπίτι της φίλης της στη Λαμία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εικοσιπεντάχρονη είχε πλύνει το ένα από τα δύο παιδιά και στη συνέχεια θα το βοηθούσε στο διάβασμα.
Το κορίτσι γκρίνιαζε, ο 38χρονος που βρισκόταν μέσα στο σπίτι θόλωσε πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στη Μαρία τραυματίζοντας την.
Η αδερφή του αντέδρασε αμέσως, σηκώθηκε και του πήρε το μαχαίρι, εκείνος όμως άρπαξε άλλο μαχαίρι και μαχαίρωσε ξανά την άτυχη 25χρόνη.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Η κοπέλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας σε σταθερή κατάσταση με την αιμορραγία στους πνεύμονες να έχει σταματήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024