Άγρια νύχτα για δύο ηλικιωμένους στο Αγνάντη

Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε αντιμέτωπο με κουκουλοφόρους τα μεσάνυχτα και έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τους. Ο 90χρονος άνδρας και η σύζυγός του 84 ετών ζουν στην Άγναντη του δήμου Καμένων Βούρλων. Τα μεσάνυχτα δύο άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και μπήκαν στο […]

20 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε αντιμέτωπο με κουκουλοφόρους τα μεσάνυχτα και έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τους. Ο 90χρονος άνδρας και η σύζυγός του 84 ετών ζουν στην Άγναντη του δήμου Καμένων Βούρλων.

Τα μεσάνυχτα δύο άγνωστοι δράστες, φορώντας κουκούλα για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο του σπιτιού και μπήκαν στο εσωτερικό του. Δεν δίστασαν να χτυπήσουν με ξύλο τον ηλικιωμένο άντρα και στη συνέχεια αφού έκαναν το σπίτι άνω-κάτω πήραν 300 ευρώ και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο 90χρονος. Στην συνέχεια τους κλείδωσαν στην κρεβατοκάμαρα και έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου για να μην μπορούν να  επικοινωνήσουν.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ οι δύο ηλικιωμένοι κατάφεραν να ενημερώσουν για την περιπέτεια που έζησαν συγγενικό τους πρόσωπο. Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος τους.

Ο 90χρονος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024