Εντοπίστηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια στη Λάρνακα

Αίσιο τέλος έλαβε η επιχείρηση της αστυνομίας, για τον εντοπισμό των δύο ανήλικων μαθητών στην Λάρνακα της Κύπρου. Οι δύο 11χρονοι βρέθηκαν κοντά στο δημοτικό σχολείο και αναμένεται να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν έναν 35χρονο απαγωγέα σε πολυκατοικία της περιοχής, μετά από πληροφορία […]

25 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Αίσιο τέλος έλαβε η επιχείρηση της αστυνομίας, για τον εντοπισμό των δύο ανήλικων μαθητών στην Λάρνακα της Κύπρου. Οι δύο 11χρονοι βρέθηκαν κοντά στο δημοτικό σχολείο και αναμένεται να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν έναν 35χρονο απαγωγέα σε πολυκατοικία της περιοχής, μετά από πληροφορία που έδωσε πολίτης. Συνελήφθη και αναμένεται να ανακριθεί.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο υπουργός Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κώστας Χαμπιαούρης, ενώ στο θέμα αναφέρθηκε και ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτησή του στο Τwitter, από την Νέα Υόρκη όπου και βρίσκεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024