,

Συναγερμός στη Λάρνακα για την εξαφάνιση των 11χρονων αγοριών ελληνικής καταγωγής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας σχετικά με τον εντοπισμό των δύο παιδιών που εξαφανίστηκαν σήμερα το πρωί στη Λάρνακα. Πρόκειται για τα 11χρονα αγόρια Θεμιστοκλή Ντόγκλη και Φίλιππο Σταματάκη, των οποίων οι γονείς είναι Έλληνες και οικογενειακοί φίλοι. Από την πρώτη στιγμή στο Δημοτικό έχει σπεύσει ο Υπουργός Παιδείας, ενώ από πλευράς του, ο […]

25 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της αστυνομίας σχετικά με τον εντοπισμό των δύο παιδιών που εξαφανίστηκαν σήμερα το πρωί στη Λάρνακα. Πρόκειται για τα 11χρονα αγόρια Θεμιστοκλή Ντόγκλη και Φίλιππο Σταματάκη, των οποίων οι γονείς είναι Έλληνες και οικογενειακοί φίλοι.

Από την πρώτη στιγμή στο Δημοτικό έχει σπεύσει ο Υπουργός Παιδείας, ενώ από πλευράς του, ο Υπουργός Δικαιοσύνης μεταβαίνει στο συντονιστικό κέντρο στην ΑΔΕ Λάρνακα. Παράλληλα λειτουργεί συντονιστικό κέντρο και στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι κλήθηκαν οι γονείς των υπολοίπων παιδιών του σχολείου προκειμένου να παραλάβουν τα παιδιά τους. Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά εξαφανίστηκαν ενώ ήταν στην αυλή του σχολείου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ένας άγνωστος άνδρας απήγαγε τα παιδιά αφού πρώτα τους συστήθηκε ως ο νέος τους δάσκαλος, πείθοντάς τα να τον ακολουθήσουν και τα έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του, γκρίζου χρώματος. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άγνωστος ζήτησε από παιδιά βοήθεια για να μεταφέρουν κάτι, με αποτέλεσμα να ανταποκριθούν οι δύο μαθητές και από εκείνη τη στιγμή να έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Ο άνδρας που φέρεται να εμπλέκεται είναι ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75 μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιουνίου 2024
13 Ιουνίου 2024