Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος θα είναι και πάλι ο Θανάσης Καρακάντζας

Φιλοξενούμενος στον ραδιοθάλαμο του FM-1 στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο», ήταν σήμερα ο Αντιπεριφερειάχρης Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Καακάντζας σε μια απευθείας επικοινωνία με τους ακροατές του σταθμού. Βροχή τα ερωτήματα, κυρίως για την κουνουποκτονία, με τους ακροατές να ενημερώνουν για σημεία που έχουν δημιουργηθεί εστίες κουνουπιών, αλλά και θέματα που αφορούν την αντιπλημμυρική […]

karakantzas

20 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Φιλοξενούμενος στον ραδιοθάλαμο του FM-1 στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στον Δήμαρχο», ήταν σήμερα ο Αντιπεριφερειάχρης Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Καακάντζας σε μια απευθείας επικοινωνία με τους ακροατές του σταθμού.

Βροχή τα ερωτήματα, κυρίως για την κουνουποκτονία, με τους ακροατές να ενημερώνουν για σημεία που έχουν δημιουργηθεί εστίες κουνουπιών, αλλά και θέματα που αφορούν την αντιπλημμυρική προστασία και έργα που απαιτούν επανέλεγχο.

Ο κ. Καρακάντζας απάντησε σε όλα τα θέματα που τέθηκαν, αλλά κλήθηκε να απαντήσει και για τα δικά του σχέδια και τις επόμενες εκλογές τον Μάιο του 2019.

«Έχω πάρει νωρίς τις αποφάσεις μου και παρότι εξακολουθώ να δέχομαι προτάσεις για τον πρώτο και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης και από άλλους χώρους, ξεκαθαρίζω σήμερα από εδώ πως θα παραμείνω στην Περιφέρεια με τον συνδυασμό της σημερινής ομάδας του Κώστα Μπακογιάννη. Και αυτό θα ισχύσει με όποιον και αν τελικά τεθεί επικεφαλής», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης και ξεκαθάρισε τη θέση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Ιουνίου 2023