Εγκρίθηκε η Συμφωνία των Πρεσπών

Το υπουργικό συμβούλιο στα Σκόπια ενέκρινε την πρόταση που πρόκειται να κατατεθεί στο Κοινοβούλιο και αφορά στις συνταγματικές αλλαγές, με βάση τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η κυβέρνηση θα αποστείλει την πρόταση για μετονομασία της χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» στο Κοινοβούλιο, δήλωσε ο εκπρόσωπος, Mile Boshnjakovski, σε δημοσιογράφους στα Σκόπια. «Περιμένουμε από τους βουλευτές […]

9 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Το υπουργικό συμβούλιο στα Σκόπια ενέκρινε την πρόταση που πρόκειται να κατατεθεί στο Κοινοβούλιο και αφορά στις συνταγματικές αλλαγές, με βάση τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κυβέρνηση θα αποστείλει την πρόταση για μετονομασία της χώρας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» στο Κοινοβούλιο, δήλωσε ο εκπρόσωπος, Mile Boshnjakovski, σε δημοσιογράφους στα Σκόπια.

«Περιμένουμε από τους βουλευτές να αρχίσουν αύριο τις εργασίες και να διευκρινίσουν τις θέσεις τους», δήλωσε ο Boshjnakovski όταν ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση θα έχει την υποστήριξη των 2/3 των βουλευτών που απαιτούνται ώστε να προχωρήσει σε συνταγματικές αλλαγές, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024