Εκτροχιάστηκε τρένο στο Δομοκό

Λίγο μετά τις 9 χθες βράδυ κοντά στον σιδηροδρομικό Σταθμό Αγγειών στην περιοχή Δομοκού, εκτροχιάστηκε η μηχανή της επιβατικής αμαξοστοιχίας υπ αρ.61 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης- Αθήνας, το οποίο μετέφερε περίπου 280 επιβάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα χιλιόμετρα πριν τον Σταθμό των Αγγειών, η μηχανή προσέκρουσε σε βράχια, που είχαν πέσει στην γραμμή πιθανόν λόγω […]

1 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Λίγο μετά τις 9 χθες βράδυ κοντά στον σιδηροδρομικό Σταθμό Αγγειών στην περιοχή Δομοκού, εκτροχιάστηκε η μηχανή της επιβατικής αμαξοστοιχίας υπ αρ.61 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης- Αθήνας, το οποίο μετέφερε περίπου 280 επιβάτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα χιλιόμετρα πριν τον Σταθμό των Αγγειών, η μηχανή προσέκρουσε σε βράχια, που είχαν πέσει στην γραμμή πιθανόν λόγω της βροχόπτωσης και εκτροχιάστηκε η πρώτη σειρά των μπροστινών τροχών της δηζελομηχανής.
Στο σημείο του ατυχήματος δεν υπήρχε δυνατότητα οδικής πρόσβασης και ξεκίνησε μηχανή από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Παλαιοφαρσάλων, προκειμένου να σύρει το τρένο προς την πλευρά της Λάρισας, ώστε να προσεγγίσει σε σταθμό που είναι οδικώς προσβάσιμος, για να μεταφερθούν οι επιβάτες με λεωφορεία. Το δρομολόγιο ξεκίνησε ξανά στις 23:36 και όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024