Με λαμπρότητα εορτάστηκε ο Ευαγγελιστής Λουκάς

Με όρθρο και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου & Ευαγγελιστού Λουκά, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ.κ. Μαξίμου, κ.κ. με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου, Αβύδου κ.κ. Κυρίλλου και Φθιώτιδος, κ.κ. Νικολάου ξεκίνησαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την διπλή γιορτή της Λαμίας. Στις 8 το […]

18 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Με όρθρο και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου & Ευαγγελιστού Λουκά, Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ.κ. Μαξίμου, κ.κ. με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου, Αβύδου κ.κ. Κυρίλλου και Φθιώτιδος, κ.κ. Νικολάου ξεκίνησαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την διπλή γιορτή της Λαμίας.
Στις 8 το πρωί έγινε έπαρση σημαίας και η Φιλαρμονική σήμανε τον Εωθινό, με τις καμπάνες των Ιερών Ναών της πόλης να σημαίνουν χαρμόσυνα.
Σήμερα το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί συναυλία κλασσικής μουσικής με έργα του Γιώργου Κοντογιώργου και του Ντίνου Κωνσταντινίδη στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024