Οδηγήθηκε στο Κορυδαλλό το ζευγάρι από την Αρκίτσα

Δεν τα κατάφεραν να πείσουν για την αθωότητά τους τον ανακριτή και τον εισαγγελέα και μετά από διαδικασία 10 περίπου ωρών το ζευγάρι που κατηγορείται για την δολοφονία του 55χρονου Γερμανού στην Αρκίτσα τον Ιανουάριο του 2018,με ομοφωνία ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε. Τόσο η 46χρονη γυναίκα που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του πρώην […]

3 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Δεν τα κατάφεραν να πείσουν για την αθωότητά τους τον ανακριτή και τον εισαγγελέα και μετά από διαδικασία 10 περίπου ωρών το ζευγάρι που κατηγορείται για την δολοφονία του 55χρονου Γερμανού στην Αρκίτσα τον Ιανουάριο του 2018,με ομοφωνία ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.
Τόσο η 46χρονη γυναίκα που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του πρώην συντρόφου της όσο και ο 56χρονος τωρινός της σύντροφος για φυσική αυτουργία,οπλοφορία και οπλοχρησία επέμειναν από τις 10 το πρωί ως και λίγο πριν τις 10 το βράδυ, πως δεν έχουν σχέση με την δολοφονία. Τα ίδια έλεγε έξω από το δικαστικό μέγαρο από το πρωί και ο αδελφός του κατηγορούμενου, δίνοντας την δική του εκδοχή για την υπόθεση και επιμένοντας πως το επίμαχο χρονικό διάστημα που εκτιμάται πως έγινε το φονικό ήταν μαζί με τον αδελφό του.
Δεν είχα κανένα λόγο να τον σκοτώσω επιμένει η γυναίκα, τα στοιχεία όμως που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία από τον Ιανουάριο ως σήμερα ήταν σε βάρος και των δύο.
Όπως παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στην Α.Δ. Φθιώτιδας η υπόθεση, το κίνητρο φαίνεται πως είναι οι μεγάλες οικονομικές εκκρεμότητες (330.000 περίπου)που είχε το ζευγάρι με τον 55χρονο Γερμανό και η αθέτηση εκ μέρους της γυναίκας, της υπόσχεσης να τηρήσει τον διακανονισμό που είχαν συμφωνήσει.

Όλο αυτό το διάστημα ως την περασμένη Πέμπτη που τους ασκήθηκε δίωξη τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία στοιχειοθέτησαν τις κατηγορίες που δεν μπόρεσαν να αντικρούσουν οι δύο κατηγορούμενοι που πήραν τον δρόμο για τον Κορυδαλλό.

Ακούστε τις δηλώσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων αμέσως μετά την απόφαση για την προφυλάκισή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024