Οι μαθητές αντιδρούν με καταλήψεις

Το 2ο, το 4ο και το 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας βρίσκονται σε κατάληψη από χθες. Οι μαθητές ζητούν να μη κλείσουν τμήματα κατευθύνσεων αλλά και ολιγάριθμα τμήματα, ώστε να μην γίνεται υπέρβαση των 25 μαθητών ανά τάξη. Προτείνουν επίσης κοινή πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Λαμίας, στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα πανελλαδικών μαθητικών κινητοποιήσεων, με τον συντονισμό όλων […]

16 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Το 2ο, το 4ο και το 6ο Γενικό Λύκειο Λαμίας βρίσκονται σε κατάληψη από χθες.

Οι μαθητές ζητούν να μη κλείσουν τμήματα κατευθύνσεων αλλά και ολιγάριθμα τμήματα, ώστε να μην γίνεται υπέρβαση των 25 μαθητών ανά τάξη.

Προτείνουν επίσης κοινή πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Λαμίας, στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα πανελλαδικών μαθητικών κινητοποιήσεων, με τον συντονισμό όλων των σχολείων της Λαμίας.

Οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Μοσχοχωρίου αποφάσισαν να λήξουν την κατάληψη, αντιδρώντας στην έλλειψη καθηγητών. Σε συνεννόηση με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ένας καθηγητής δέχτηκε να πηγαίνει στο σχολείο και να διδάσκει το μάθημα της Βιολογίας, έστω και αν χρειάζεται να εργάζεται υπερωρίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιουνίου 2024