Όλοι μαζί για ένα καλύτερο γήπεδο στον Οξύλιθο

Με επικεφαλής την πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Οξυλίθου, Κλαίρης Κατσαρή και τη συνδρομή των πολιτών της Κοινότητα, αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που είχαν προκύψει στο γήπεδο του χωριού. Η θέληση των γονέων, αλλά και των μαθητών του δήμου ήταν εφαλτήριο στην απόφαση αυτή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια είχαν συνδράμει με μικρές και μεγάλες προσπάθειες να μην […]

25 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Με επικεφαλής την πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Οξυλίθου, Κλαίρης Κατσαρή και τη συνδρομή των πολιτών της Κοινότητα, αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που είχαν προκύψει στο γήπεδο του χωριού.

Η θέληση των γονέων, αλλά και των μαθητών του δήμου ήταν εφαλτήριο στην απόφαση αυτή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια είχαν συνδράμει με μικρές και μεγάλες προσπάθειες να μην επέλθει η πλήρης εγκατάλειψη. Η καθαριότητα των αποδυτηρίων, το βάψιμο σε τοίχους, η προσπάθεια αναστήλωσης της περίφραξης του γηπέδου, γίνονταν με εντελώς ιδιωτικές προσπάθειες, εφόσον η Πολιτεία αδυνατούσε να δώσει λύσεις, υπολογίζοντας ως μικρά αυτά τα προβλήματα.

Για ένα χωριό, ωστόσο ένα γήπεδο αποτελεί ένας από τους πρώτους χώρους άθλησης, διασκέδασης και δράσης των παιδιών, της νέας αυτής γενιάς που έχει απομείνει και δεν έχει αστικοποιηθεί. Οι κάτοικοι του, όμως είναι φιλοπρόοδοι και συνετοί και το έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια που δρούσαν με αυτοβουλία, εφόσον δεν λάμβανε κανείς μέτρα για την ακεραιότητα των μαθητών που περνούσαν ώρες δράσης εντός αυτού. Ευτυχώς, η ανησυχία των γονέων έλαβε τέλος και οι μαθητές μπορούν με ασφάλεια να βρίσκονται μέσα σε αυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024