Προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή μια γυναίκα στο hotspot της Θήβας

Αλλοδαποί προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή μια γυναίκα στο hotspot της Θήβας και 4  από αυτούς μαχαιρώθηκαν Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από υπερβολικό ποτό, 4-5 πρόσφυγες μαχαιρώθηκαν και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στο hotspot. Από αυτούς, τέσσερις μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι στο Νοσοκομείο Θήβας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανάμεσά τους ήταν και μία γυναίκα, την οποία παραλίγο να κάψουν ζωντανή […]

31 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αλλοδαποί προσπάθησαν να κάψουν ζωντανή μια γυναίκα στο hotspot της Θήβας και 4  από αυτούς μαχαιρώθηκαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από υπερβολικό ποτό, 4-5 πρόσφυγες μαχαιρώθηκαν και τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στο hotspot.

Από αυτούς, τέσσερις μεταφέρθηκαν μαχαιρωμένοι στο Νοσοκομείο Θήβας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανάμεσά τους ήταν και μία γυναίκα, την οποία παραλίγο να κάψουν ζωντανή οι άνδρες που αλληλομαχαιρώθηκαν.

Αμέσως, έντρομοι οι εργαζόμενοι στην δομή φιλοξενίας που προσπαθούσαν να προφυλαχθούν και όσο γινόταν να ηρεμήσουν την κατάσταση, ειδοποίησαν την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφθασαν στη δομή, μαζί με ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τους τραυματίες.

Στην Θήβα πάντως υπάρχει έντονη δραστηριότητα ισλαμιστών

Αρκεί να θυμίσουμε την φωτογραφία νοκουμέντο του 2014 που είχε δημοσιευθεί σε site. H φωτογραφία έδειχνε την αναρτημένη σημαία ισλαμιστών τζιχαντιστών δύο χιλιόμετρα έξω από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας, σε υποσταθμό της ΔΕΗ και είχε τραβηχτεί από παρέα που βρίσκονταν εντός αμαξοστοιχίας.

Μια φωτό που καταδεικνύει τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι χιλιάδες των αλλοδαπών που αποβιβάζονται καθημερινά στα ελληνικά εδάφη κατευθυνόμενοι από τουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα.

Η σημαία βρίσκονταν σε περίοπτη θέση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Θήβα, ώστε όλοι οι επιβάτες των τρένων να την αντικρίζουν, ενώ ο υποσταθμός της ΔΕΗ αποτελεί χαρακτηριστικό σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024