Τι αποφασίστηκε για το Πανεπιστήμιο Στερεάς;

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου συνεδρίασε η διοικούσα επιτροπή της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του Πανεπιστημίου Στερεάς. Οι αυτοδιοικητικοί αποφάσισαν να επιμείνουν στο αίτημα τους για την ίδρυση Πανεπιστημίου στην περιφέρεια, ωστόσο κάποιοι από τους δημάρχους δεν εμφανίστηκαν αντίθετοι με το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη βουλή και φέρνει μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα […]

18 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου συνεδρίασε η διοικούσα επιτροπή της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του Πανεπιστημίου Στερεάς.

Οι αυτοδιοικητικοί αποφάσισαν να επιμείνουν στο αίτημα τους για την ίδρυση Πανεπιστημίου στην περιφέρεια, ωστόσο κάποιοι από τους δημάρχους δεν εμφανίστηκαν αντίθετοι με το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη βουλή και φέρνει μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα στον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος Διρφύων- Μεσσαπίων, Γ. Ψαθάς, δήλωσε στο St.News, πως “δεν μπορούμε να είμαστε αντίθετοι στο σχέδιο νόμου “Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών”. Η ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς φυσικά και θα ήταν θετική, ωστόσο εάν δούμε αδιέξοδο, δεν μπορούμε να αρνηθούμε τον ερχομό τμημάτων του ΕΚΠΑ. Κατευθυνόμαστε, ωστόσο στη προσπάθεια να έρθουν όσο είναι δυνατόν περισσότερα τμήματα”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024