Την Δευτέρα διοργάνωση ομιλίας από την ΟΝΝΕΔ με θέμα την συμφωνία στις Πρέσπες

Πραγματοποιήθηκε χθες 14 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Χαλκίδας συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής ΟΝΝΕΔ Ευβοίας, παρουσία όλων των μελών και του υπευθύνου επαρχιακών οργανώσεων Θάνου Κολοβού. Αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης ήταν ο σχεδιασμός της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Χαλκίδας, Αβάντων 50. Η εκδήλωση […]

15 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Πραγματοποιήθηκε χθες 14 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Χαλκίδας συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής ΟΝΝΕΔ Ευβοίας, παρουσία όλων των μελών και του υπευθύνου επαρχιακών οργανώσεων Θάνου Κολοβού.
Αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης ήταν ο σχεδιασμός της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Χαλκίδας, Αβάντων 50.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο συνεδριακό χώρο του παλαιού δημαρχείου με θέμα «Η συμφωνία των Πρεσπών, Δεδομένα και επόμενη μέρα» και ομιλητές τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Γιάννη Κεφαλογιάννη και Δημήτρη Μαρκόπουλο, δ/ντή σύνταξης της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024