To Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου συζητείται σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων

Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων. Η συνεδρίαση είναι όπως πάντα δημόσια και θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στην οδό Αινιάνων 6, στις 3:00 μ.μ. Στα θέματα που χωρίζονται σε δύο ενότητες περιλαμβάνονται: Τα Κέντρα Ανοιχτού Εμπορίου τη συνεργασία με το ΕΒΕ Φθιώτιδας και […]

31 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων. Η συνεδρίαση είναι όπως πάντα δημόσια και θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στην οδό Αινιάνων 6, στις 3:00 μ.μ.

Στα θέματα που χωρίζονται σε δύο ενότητες περιλαμβάνονται:

  • Τα Κέντρα Ανοιχτού Εμπορίου τη συνεργασία με το ΕΒΕ Φθιώτιδας και τον ορισμό υπευθύνου και ομάδας έργου που θα τα υλοποιήσει θέματα που θα εισηγηθεί ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Καραγιάννης.

Στην δεύτερη ενότητα περιλαμβάνονται εισηγήσεις της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, κας Βίβιαν Αργύρη, για μια σειρά από εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά τα θέματα:

Θέμα 1 : ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ TRIAGONON ΛΑΜΙΑ OPEN MALL» ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

Εισηγητής : ΑΝΤ/ΡΧΟΣ κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Θέμα 2 : ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ « ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ TRIAGONON ΛΑΜΙΑ OPEN MALL ».

Εισηγητής : ΑΝΤ/ΡΧΟΣ κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Θέμα 3 : ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΗ

Εισηγητής : ΑΝΤ/ΡΧΟΣ κα ΑΡΓΥΡΗ

Θέμα 4 : ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΙΑΤΗ «ΠΑΝΟΣ ΓΑΒΑΛΑΣ – ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΛΟ ΦΩΣ»

Εισηγητής : ΑΝΤ/ΡΧΟΣ κα ΑΡΓΥΡΗ

Θέμα 5 : ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗ SELFIE»

Εισηγητής : ΑΝΤ/ΡΧΟΣ κα ΑΡΓΥΡΗ

Θέμα 6 : ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ «ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ»

Εισηγητής : ΑΝΤ/ΡΧΟΣ κα ΑΡΓΥΡΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024