Χωρίς προϊστάμενο η πρωτοβάθμια Φθιώτιδας

Χωρίς προϊστάμενο έχει μείνει η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, μετά την αποχώρηση του συντονιστή εκπαίδευσης κ. Θύμιου Γκούμα. “Έχουν περάσει 15 μέρες και ακόμη δεν έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την τοποθέτηση διευθυντή ή έστω αναπληρωτή του”, αναφέρει η πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λοκρίδας Παναγιώτα Χουλιάρα. Τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης όσο και […]

12 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Χωρίς προϊστάμενο έχει μείνει η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, μετά την αποχώρηση του συντονιστή εκπαίδευσης κ. Θύμιου Γκούμα.

“Έχουν περάσει 15 μέρες και ακόμη δεν έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την τοποθέτηση διευθυντή ή έστω αναπληρωτή του”, αναφέρει η πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λοκρίδας Παναγιώτα Χουλιάρα.

Τόσο η Περιφερειακή Διεύθυνση εκπαίδευσης όσο και άλλοι υπεύθυνοι και αρμόδιοι γνώριζαν ότι ο κ. Γκούμας επρόκειτo να αναλάβει συντονιστής, δεδομένου δε, ότι συντονιστής ανέλαβε και η αναπληρώτρια του, στην ουσία δεν μπορεί να γίνουν διοικητικές πράξεις που απαιτούν την υπογραφή διευθυντή.

“Δεν αντιδικούμε με κανέναν ζητούμε το αυτονόητο”, είπε η κυρία Xουλιάρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024