Δηλώσεις Κ. Μπακογιάννη για την ένταξη 488 αγροτών στο Πρόγραμμα “Νέοι Γεωργοί”

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της δεύτερης πρόσκλησης για νέους γεωργούς του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020. Σύμφωνα με την σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εντάσσονται απευθείας στο Πρόγραμμα 488 δικαιούχοι για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης […]

26 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της δεύτερης πρόσκλησης για νέους γεωργούς του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εντάσσονται απευθείας στο Πρόγραμμα 488 δικαιούχοι για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης: “είμαστε μία Περιφέρεια που βασίζεται στη γη και τον άνθρωπο. Βοηθώντας κάθε νέο να μείνει εδώ, στον τόπο του και να αξιοποιήσει τη γη μας, βάζουμε ένα λιθαράκι να σταματήσει η “αιμορραγία” της μετανάστευσης αλλά και να ανοίξει ο δρόμος της προόδου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024