Διήμερο μέτρησης οστικής πυκνότητας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου προσέρχονται σήμερα από τις 5 έως τις 9 και αύριο το πρωί από τις 9 μέχρι τις 12.30, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας. Την πρωτοβουλία για την οργάνωση του διημέρου έχει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία τμήμα Λαμίας, με την συνδρομή του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, […]

13 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου προσέρχονται σήμερα από τις 5 έως τις 9 και αύριο το πρωί από τις 9 μέχρι τις 12.30, όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας.

Την πρωτοβουλία για την οργάνωση του διημέρου έχει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία τμήμα Λαμίας, με την συνδρομή του ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, της Οργάνωσης Σκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, του Ιατρικού Συλλόγου Λαμίας και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φθιώτιδας.

Η Αντικαρκινική Εταιρεία Λαμίας, σύμφωνα με την Πρόεδρό της Αλεξάνδρα Βεντούρη Νασοπούλου και ο Δήμος Λαμιέων ενώνουν δυνάμεις με στόχο την ενημέρωση του κόσμου για ένα πολύ σοβαρό θέμα, που αν μείνει χωρίς θεραπεία εξελίσσεται σε πολύ σοβαρό πρόβλημα για τον πάσχοντα αλλά και το περιβάλλον του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024