Δύο χρόνια και τέσσερις μήνες για κακοποίηση βρέφους

Ποινή φυλάκισης δύο χρόνια και  τεσσάρων μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον 38χρονο κατηγορούμενο για επαναλαμβανόμενη κακοποίηση του παιδιού του πριν τρία χρόνια. Το παιδί ήταν μόλις λίγων μηνών. Εξαντλητική και εξονυχιστική η εξέταση από τον εισαγγελέα,τεκμηριωμένη επιστημονικά και ανθρώπινα η μαρτυρία της παιδιάτρου,όπως δηλώνει ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Γιώργος Ζελενίτσας. “Η ποινή με την […]

1 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Ποινή φυλάκισης δύο χρόνια και  τεσσάρων μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον 38χρονο κατηγορούμενο για επαναλαμβανόμενη κακοποίηση του παιδιού του πριν τρία χρόνια. Το παιδί ήταν μόλις λίγων μηνών.
Εξαντλητική και εξονυχιστική η εξέταση από τον εισαγγελέα,τεκμηριωμένη επιστημονικά και ανθρώπινα η μαρτυρία της παιδιάτρου,όπως δηλώνει ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Γιώργος Ζελενίτσας.
“Η ποινή με την ανασταλτική της ισχύ θα λειτουργήσει ως δοκιμασία στον μετανιωμένο πατέρα ο οποίος από την πρώτη στιγμή δεν ήθελε να βλάψει το παιδί του και αυτό φάνηκε από τις ενέργειές του και ολόκληρης της οικογένειας γιαυτό είχαμε και αυτό το αποτέλεσμα”,σημείωσε ο κος Ζελενίτσας. Ο συνήγορος του 38χρονου Γιώργος Ζελενίτσας κατά την διάρκεια των δηλώσεων του τόνισε πολλές φορές πως δυστυχώς αρχικά από λάθος χειρισμούς η υπόθεση διογκώθηκε. Ευτυχώς η ενδελεχής εξέταση των στοιχείων στην δικαστική αίθουσα έδωσε την πραγματική της διάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024