Ελεύθερη θα αφεθεί η φυλακισμένη καθαρίστρια

Νέα δίκη πραγματοποιήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, το πρωί της Τετάρτης στις 28 Νοεμβρίου, το οποίο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της ποινής. Η 53 χρονη καθαρίστρια, η οποία καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξη θα βγει άμεσα από τις Φυλακές Θήβας. Μία πράξη που έγινε μετά από την πανελλήνια κατακραυγή και την παρέμβαση […]

30 Νοεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Νέα δίκη πραγματοποιήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, το πρωί της Τετάρτης στις 28 Νοεμβρίου, το οποίο έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της ποινής. Η 53 χρονη καθαρίστρια, η οποία καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια κάθειρξη θα βγει άμεσα από τις Φυλακές Θήβας. Μία πράξη που έγινε μετά από την πανελλήνια κατακραυγή και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου.
Μάρτυρες στη δίκη ήταν η κόρη της, η πεθερά της, η πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και συναδέλφισσές της.
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, η οποία ζήτησε να της διαβιβαστεί η απόφαση φυλάκισης της 53χρονης, προκειμένου να εξεταστεί εάν συντρέχουν λόγοι πειθαρχικού ελέγχου των δικαστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024