Αδέλφια έκλεβαν τα χρήματα από την πώληση καλαμποκιού

Άνδρες της Ασφαλείας Καρπενησίου, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στο Καρπενήσι, δύο άνδρες, για υπεξαίρεση και κλοπές κατ’ εξακολούθηση, από τις αποθήκες της ΕΑΣ Καρπενησίου. Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017, έως και χθες,  είχαν προβεί στην αφαίρεση ποσοτήτων σιτηρών (κυρίως καλαμποκιού κ.λ.π.), […]

17 Νοεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Άνδρες της Ασφαλείας Καρπενησίου, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στο Καρπενήσι, δύο άνδρες, για υπεξαίρεση και κλοπές κατ’ εξακολούθηση, από τις αποθήκες της ΕΑΣ Καρπενησίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας, προέκυψε ότι το χρονικό διάστημα από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2017, έως και χθες,  είχαν προβεί στην αφαίρεση ποσοτήτων σιτηρών (κυρίως καλαμποκιού κ.λ.π.), η οποία ανέρχεται στους 85 περίπου τόνους, με την ζημιά που υπέστη η επιχείρηση να υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των 23.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, που ήταν υπάλληλοι της επιχείρησης, κρατούσαν παράνομα χρηματικά ποσά από συναλλαγές με πελάτες της επιχείρησης, είτε μην αποδίδοντας τα χρήματα που εισέπρατταν από την πώληση προϊόντων, είτε αποκρύπτοντας μέρος από τις καθημερινές συναλλαγές που πραγματοποιούνταν εν ώρα λειτουργίας.

Επιπλέον, σε ώρες μη λειτουργίας της επιχείρησης, προέβαιναν στην συστηματική αφαίρεση ποσοτήτων σιτηρών, με την χρήση αντικλειδιού.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024